Maak kennis met onze leden

Het Dagelijks Bestuur

Merel Lijzenga

Voorzitter

Lid sinds december 2022


Hoi! Ik ben Merel en sinds eind 2022 mag ik mij lid noemen van de Jongerenraad Westland. 

Momenteel studeer ik criminologie aan de Universiteit Leiden en daarnaast ben ik als voorzitter actief betrokken bij de Jongerenraad Westland. Ik wil problemen die ik in mijn omgeving opmerk het liefst meteen aanpakken en oplossen. Gelijkwaardige en rechtvaardige behandeling vind ik heel belangrijk en ik hoop met mijn nieuwsgierigheid en vastberadenheid iets voor de jongeren in het Westland te kunnen betekenen!

Julia Vellekoop

Secretaris

Lid sinds december  2022


Hoi! Ik ben Julia, ik ben 18 jaar en studeer psychologie aan de Erasmus Universiteit. Ik mag mezelf sinds kort lid noemen van de Jongerenraad Westland. In mijn lidmaatschap hoop ik vooral een steentje bij te kunnen dragen voor de jongeren die het in het Westland wat moeilijker hebben, op welk aspect dan ook. Hiervoor heb ik me dan ook aangesloten bij de organisatiecommissie. Ik hoop met deze commissie wat mooie projecten op te gaan stellen die jongeren kunnen bereiken en helpen, maar ook kunnen inspireren om de gemeente zelf een stukje beter te maken!

Mijke Zomer

Penningmeester

Lid sinds februari 2023

Hoi! Ik ben Mijke en ik zit op het vwo van de ISW Gasthuislaan. Ik ben in het begin van 2023 lid geworden van de jongerenraad en sinds december 2023 mag ik de rol van penningmeester vervullen. Met de raad kijken we naar de problemen en ideeën van jongeren en gaan we hier mee aan de slag. De jongerenraad zet zich in voor jongeren in het Westland en ik wil hier graag aan meehelpen.

Rik van den Berg

Organisatie coördinator

Lid sinds januari 2023


Hey ik ben Rik, en ben het levende bewijs dat een jongerenraad niet alleen maar is voor mensen die van politiek houden. Zo heb ik zelf eigenlijk nog steeds niks met politiek, maar ben ik wel goed gaan begrijpen hoe het werkt. Onze jongerenraad heeft een plek voor iedereen, voor elk opleidingsniveau dan ook, voor wie ook maar een beetje creatief denkt, houdt van organiseren, het leuk vinden om mee te denken met grote maar ook kleine maatschappelijke problemen en natuurlijk de borrels. Kijk, natuurlijk hoort de politiek erbij, maar we doen er zoveel omheen en daarnaast kan je altijd kiezen of je aan iets meedoet of niet.

Bahara Hamidy

Advies coördinator 

Lid sinds december 2022


Mijn naam is Bahara Hamidy. Ik schrijf graag gedichten en debatteer graag. Ik zit in de jongerenraad en de adviescommissie, omdat ik het belangrijk vind dat de stem van de Westlandse jeugd ook gehoord wordt.  Wij jongeren zijn de toekomst van Westland en daarom is het belangrijk dat we onze eigen toekomst kunnen beïnvloeden. Verder wil ik mij inzetten bij de jongerenraad voor gelijke kansen voor de jongeren.


Leden


Sophie van der Pal

Lid sinds november 2020


Sinds september 2020 mag ik mij lid noemen van Jongerenraad Westland. Voordat ik in november 2022 als voorzitter ben begonnen was ik lid van de organisatiecommissie en heb met onze raad hele gave projecten neer kunnen zetten. Ik zit vooral in de Jongerenraad omdat ik vind dat jongeren een verschil kunnen maken, al is het nog zo klein. Ook wil ik zorgen dat jongeren vertrouwen in de politiek krijgen en zelf een steentje bij willen dragen in de samenleving. Ik hoop nog veel verschillende mooie projecten te kunnen doen!

Roeland Meijer

Lid sinds mei 2022


Hoi! Mijn naam is Roeland Meijer en ik ben sinds mei 2022 lid van de Jongerenraad Westland. Ik studeer bestuurskunde en rechten aan de Erasmus Universiteit en ik ben een fervent sporter.

Vanaf december 2022 tot december 2023 heb ik met veel plezier de functie van secretaris mogen vervullen en momenteel ben ik nauw betrokken als actief lid van de raad. Ik hoop bij te kunnen dragen aan het goede functioneren van de raad, het behartigen van de belangen van de jonge Westlanders en aan het realiseren van mooie projecten voor alle Westlandse jongeren!

Ali Taher

Lid sinds ____


...

Julia Sadoch

Lid sinds ____


...

Tessa Molenaar

Lid sinds januari 2024


Hey ik ben Tessa! Ik ben een 20 jarige Lierse en sinds kort lid van de Westlandse Jongerenraad. Op dit moment studeer ik Bestuurskunde in Rotterdam, waar mijn interesse voor politiek is aangewakkerd. In mijn directe omgeving merk ik dat jongeren vaak het gevoel hebben dat de politiek er niet echt voor hen is. Ik zou mij daarom graag in willen zetten om als jongerenraad een positieve, impactvolle plek te kunnen zijn waar Westlandse jongeren hun verhaal kunnen doen. Mijn motto is dan ook ''Voor jongeren, door jongeren'' 

Adam El Bouzidi

Lid sinds april 2023


Mijn naam is Adam en ik ben 17 jaar. Ik ben maatschappelijk betrokken en hou ervan om mensen te helpen. Toen ik hoorde over de Jongerenraad Westland werd ik direct enthousiast. Ik ben lid geworden van de Jongerenraad Westland, omdat ik dan kan meewerken aan projecten die het leven van jongeren in het Westland verbeteren. Ik wil mij graag inzetten voor de Westlandse jongeren en hun belangen behartigen, want ik vind het belangrijk dat hun stem wordt gehoord door de beleidsmakers. Ik vind namelijk dat er niet alleen óver de jongeren beslist moet worden, maar ook mét de jongeren.

Ruben Vahrmeijer

Lid sinds april 2023


Mijn naam is Ruben Vahrmeijer, doordeweeks zit ik op ISW Gasthuislaan, ik ben daar lid van de debatclub en de leerlingenraad. Mijn weekend begint op vrijdagavond met een leuke scouting op komst. Zaterdag ben ik te vinden bij Jamin Naaldwijk. Zondagochtend bezoek ik de Dorpskerk in Maasdijk. Ik luister graag naar klassieke muziek en podcast. In de jongerenraad zet ik mij in voor een Westland waarin we omzien van elkaar.

Myrthe van der Pal

Lid sinds maart 2024


Hey ik ben Myrthe van der Pal, 17 jaar en zit in 5 vwo op ISW Gasthuislaan. In mijn vrije tijd speel ik hockey en ga ik naar de sportschool. Ik ben bij de jongerenraad gegaan omdat ik mij graag wil inzetten voor de jongeren in het Westland en om ze een stem te geven.

Jennifer Bol

Lid sinds februari 2024


Hoi! Mijn naam is Jennifer Bol. Ik ben 15 jaar oud en sinds februari 2024 ben ik lid van de Jongerenraad Westland. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van de mavo op Isw Hoogeland, en in het weekend ben ik veel te vinden op de sportclub. Ik ben sinds kort eigenlijk pas echt bekend geworden met politiek en hoe dat precies in elkaar zit, maar ik was al van jongs af aan geïnteresseerd in de wereld om mij heen. Ik ben lid geworden van de Jongerenraad omdat ik het belangrijk vind dat jongeren ook een stem krijgen.

Rosemarie Damen

Lid sinds februari 2024


Hallo ik ben Rosemarie Damen, ik ben op dit moment 15 jaar en ik ben sinds februari 2024 ben ik lid geworden van de Jongeren raad Westland.
Op dit moment zit ik in mijn examen jaar van Mavo op het ISW Hoogeland. Door school ben ik in contact gekomen met de Jongerenraad, ik had er nooit echt eerder van gehoord. Maar toen ik er meer over te kwam weten klonk interessant. Ik vind het vooral belangrijk dat jongeren kunnen meedenken met de beslissingen en ideeën die in het Westland worden uitgevoerd.

Devin Overkleeft

Lid sinds februari 2024


...

Aline van der Wel

Lid sinds maart 2024


Hoi, Ik ben Aline en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in het laatste jaar van het Groene Lyceum waar ik een mbo 4 opleiding doe tot Retail manager. Verder zit ik bij de jongerenraad waar ik de mening van jongeren een stem hoop te geven en activiteiten te kunnen organiseren voor jongeren.

Onze Raad van Advies

Wij beschikken met de Jongerenraad over een Raad van Advies. Deze raad helpt ons, mochten wij ons in een situatie verkeren waar wij niet weten wat we het beste kunnen doen. De Raad van Advies geeft ons dan niet-bindend advies.

Lotte Prins


...

Emma Boellaard


Ik ben Emma Boellaard, 21 jaar oud en woon in 's-Gravenzande. Van 2020 tot 2022 ben ik trots voorzitter geweest van de Jongerenraad. Nu help ik de huidige Jongerenraad graag via de Raad van Advies, waar ik met mijn ervaring passend advies kan geven voor de obstakels die de Jongerenraad moet trotseren. Als ik de leden van de raad zie, ben ik trots op waar ze mee bezig zijn, en hoop ik dat ze de komende jaren nog veel mooie dingen mogen neerzetten.