Blijf op de hoogte van alle activiteiten van de Organisatiecommissie.

Brief aan de overheid

Minister-President Mark Rutte vroeg op 19 mei 2020 om de hulp van alle jongeren. Deze kans greep Jongerenraad Westland met beide handen vast.

Lees meer »

Huiswerkhulp Westland

In 2020 werd iedereen hard getroffen door het Coronavirus. De Jongerenraad maakte zich grote zorgen over de leerachterstanden die de leerlingen gingen oplopen door de online lesomgeving.

Lees meer »

Samenwerking met MBO Westland

In februari 2020 is Jongerenraad Westland een samenwerking aangegaan met MBO Westland. Jongerenraad Westland heeft gastcolleges gegeven en heeft de MBO leerlingen aan de slag gezet met adviesstukken

Lees meer »

Westlandse Tafeltjesavond

Op 29 januari 2020 kon je op date met Westlandse politici. De organisatiecommissie heeft een uitgebreide avond georganiseerd waar Westlandse Jongeren op gesprek konden met de gemeenteraadsleden.

Lees meer »

NIX18 Debat

Op 19 september 2019 is Jongerenraad Westland samen met andere Westlandse jongeren in debat gegaan over het alcoholgebruik onder jongeren. De meningen waren verdeeld, maar dat zorgde voor een interessant debat. 

Lees meer »

Spotlight

Spotlight is een terugkerend fenomeen in het Westland, en in 2019 heeft Jongerenraad Westland ook een rol gespeeld bij het event. Twee leden mochten de prijs uitreiken aan de winnaars van het event. 

Lees meer »